Airbus Professional v přípravě + všeobecné informace o "FS"!

Rádi bychom vás informovali o skutečnosti, že se již v brzké době dočkáme zcela nové verze Airbus Professional pro Prepar3D V4. Pokud jste úzce spjati s tzv. "FS" platformou, která se nám v posledních měsících rozmohla do více různorodých "samostatně výdělečně činných" projektů - FSX, FSX STEAM, PREPAR3D, FSW, pak stojí za pozornost pouze jeden jediný titul z výše uvedených a tím je právě titul Prepar3D V4. Prepar3D V4 v současnosti instalujeme jako vizuál pro simulátory ELITE BATD a také některé ELITE simulátory zasahující rotory (např. TH-100, MH-350, připravovaný MD-500, apod.). Prepar3D V4 je 64-bitový simulátor, který opravdu nabízí to, co za své peníze ve skutečnosti požadujete a to nejen s ohledem na stávající nabídku programu, ale též na produkty třetích stran - tedy komerční add-ony. Zároveň se jedná o platformu, kterou instalujeme většině zákazníků pořizující si u nás nový počítač (na klíč včetně simulátorů, virtuální reality, ovladačů, add-onů)...

To, co předvádí na Steamu DOVETAIL GAMES se zkázou v podobě Flight Sim World nestojí za víc než za 2,- USD. Tuto šaškovinku v současné době můžete klidně vypustit a zaměřte se především na to, co funguje a co má s ohledem do budoucna v oblasti civilních leteckých simulátorů na osobním počítači solidní potenciál: v tomto ohledu vedle X-Plane 11 a AeroFly FS 2 můžeme doporučit právě Prepar3D V4 - ten je, jako software, opravdu výtečný. 

Pro Prepar3D V4 vyjde v tomto roce mnoho titulů, z nichž klíčovým projektem je Airbus Professional z dílny Aerosoft navazující na úspěšný titul Airbus Extended. V první fázi - již za několik týdnů lze očekávat vydání A318/A319 Professional, následovat bude A320/A321 Professional a dále se můžete těšit též na A330 Professional. Vývojáři pracují na klíčových vylepšeních týkající se např. 60-procent nových textur v letounu a celkem 75-ti procent se dočkají inovace i v samostném kódu simulace. Jedná se defacto o nový titul nabízející zcela moderní bázi Airbusu pro 64-bitovou platformu a tudíž pro soudobý hardware to nejlepší, co lze na osobním počítači v tomto směru provozovat. Výhoda nové verze spočívá též v tom, že totéž pro FSX, FSX STEAM, P3DV3 získáváte zdarma. 

Budeme vás podrobně informovat a všechny tři výše uvedené tituly budou k dispozici jak na DVD, tak jako DOWNLOAD ke stažení.