ELITE G1000 Integrated: jeden z nejžádanějších kompletů soukromých pilotů pro domácí výcvikový program na osobním počítači!

Možná, že se připravujete na licenci soukromého pilota, anebo dost možná, že tuto licenci již máte. Otázkou je, zda je lepší si dnes pronajmout Cessnu 172S s klasickými analogovými přístroji typu "sacred six", anebo využít modernějších technologií v oblasti "skleněných kokpitů". V případě Cessny není lepší volby než si pronajmout C-172S s s avionickým kompletem GARMIN G1000. V uplynulém i v tomto nadcházejícím novém roce 2024 byl náš oblíbený produkt "G1000 Integrated" - SE, ME, jedním z nejžádanějších zejména právě s ohledem na poptávku soukromých pilotů, kteří často preferují právě pronájem letounu, který je osazen avionikou G1000. V tomto ohledu jsme již dodali celou řadu těchto typizovaných simulátorů "na klíč" a v případě zájmu, nás samozřejmě neváhejte kontaktovat přímo na e-mailu: m.krouza@flyelite.ch. ATD tohoto druhu, jsme schopni dodat až na úrovni AATD - tedy včetně sestavy obsahující jak zástavbu "G1000 Integrated", tak také sedačku, základnu pro umístění tříkanálového zobrazení externí scenérie a mnoho dalších prvků nad rámec (např. EFB). Pro příznivce GTN 650/750 dokážeme tento nový model simulátoru přizpůsobit též právě klasickému střihu avionického vybavení s využitím analogových přístrojů včetně autopilota a GPS GARMIN GTN 650/750. Jako výchozí model simulace používáme nejčastěji ELITE XTS, X-Plane 11, X-Plane 12, Prepar3d v5/6. 

POZN: V případě, že máte zájem se s avionikou GARMIN 1000 seznámit přímo na reálném simulátoru FNPT II (C-172S - G1000), kontaktujte mě prosím na e-mailu: m.krouza@flyelite.ch , anebo přímo kontaktujte leteckou školu BLUE SKY AVIATION s.r.o., která, jako jediná v ČR, vlastní FSTD ELITE S812 C-172S G1000 FNPT II. Pochopíte, proč je důležité si dnes pronajmout letoun se skleněným kokpitem, namísto letounu s analogovými přístroji. Je to jednoduché: zkušení instruktoři vám umožní zalétat si na simulátoru s reálnou avionikou G1000, neboť simulátor FNPT II je opatřen originální avionikou G1000, která se instaluje do reálných letounů.