ELITE Pilot v8.6 + v8.7 s externí vizualizací P3D a přímou podporou ovladačů ELITE děláme na klíč!

Pro příznivce všeobecného letectví, letecké školy, školící centra, anebo zkrátka adepty na reálný výcvik nabízíme celou řadu - škálu řešení modulárního charakteru. Většinou začínáme s nějakým rozpočtem klienta a postupně jeho simulátor vylepšujeme do kompletní podoby ELITE BATD. To je nejčastější řešení a dnes kromě GenView a RealView nabízíme též pro všechny třídní klasifikace simulátorů ELITE možnost využití externího vizuálu P3D včetně instalace fotorealistické podkladu pro ČR. Vše s možnou podporou ovladačů výrobce ELITE včetně využití DCL (Dynamic Control Loading) na beranech a pedálech. DCL dodáváme jako samostatný produkt, produkt pro implementaci do ovladačů Pro Panel SE a Pro Panel II a jako zcela novou konzolu Pro Panel III. Vše dodáváme včetně šasi a stojanů, popř. též sedačky. 

Výhoda tohoto řešení spočívá v nekompromisních detailech fyziky a současně možnosti aktivovat prakticky jakoukoli metodiku výcviku VFR, IFR na osobním počítači. Řešení tohoto typu děláme na klíč a vše s ohledem na rozpočet klienta. V případě zájmu nás kontakujte na e-mailu: info@flyelite.cz , anebo na telefonu: 776 209 582.

Na níže uvedeném foto lze pozorovat tří-kanálové využití externí vizualizace na desktopu v rozpracované podobě (nejedná se o finální ustanovení obrazovek včetně instrumentace, či výbavy avioniky). Jednotlivé displeje lze polohovat výškově i úhlově. Na foto je možné též pozorovat DCL implementaci do konzoly ELITE Pro Panel II. 

IMG_20170713_183811