ELITE S812 FNPT II G1000: zdaleka nejefektivnější výcvik IR v ČR!

ELITE S812 FNPT II G1000 se dostává do aktivní služby ve společnosti BLUE SKY AVIATION s.r.o. na letišti LKKL (Velká Dobrá u Kladna). V letecké škole Igora Šlajchrta dnes máte možnost absolvovat prakticky jakýkoli typ výcviku na nejvyšší možné úrovni teoretické i praktické přípravy. Individuální přístup je v tomto případě zcela na pořadu dne. Na simulátoru S812 FNPT II G1000 máte možnost létat Cessnu 172S přesně jako tu skutečnou - avionika na tomto simulátoru je totiž shodná s tím, co používáte v letounu a to včetně aktuálních dat všeobecné databáze Jeppesen. Přesto všechno mohu potvrdit, že tréninkový sylabus ve škole BLUE SKY AVIATION s.r.o. nezůstává pouze u klasické předlohy využití FNPT II.

Simulátory výrobce ELITE lze snadno používat jako letoun - tedy bez kompromisů a omezení. Létat můžete prakticky cokoli, kdekoli a to včetně podpory komunikace s prostředky ŘLP. Chystáte se letos na EDNY do Friedrichshafenu? Máte problém s tím, jak nejlépe zvládnout tento přelet z hlediska VFR, IFR navigace včetně podpůrné komunikace během letu? Na simulátoru ELITE S812 FNPT II G1000 máte možnost tento let a spoustu dalších přeletů absolvovat ve shodném formátu sdíleného letištního i letového provozu. Zkrátka simulujeme reál, tedy systém, který je zde pro to, abyste letoun začali efektivně využívat k cestování a to včetně komunikace a navigace během celého přeletu. Možná jste již získali PPL, proč jej nevyužít efektivně k cestování za hranice našeho státu? Máte obavy? Chcete více z Vaší licence? Chcete se naučit používat letoun k cestování? Navštivte nás na simulátoru a vyzkoušejte si reálný přelet bez omezení v bezpečí simulátoru, který je k dispozici. 

Ladíte tytéž frekvence, pracujete ve shodě na reálné avionice a komunikujete na reálných FRQ s reálnými řídícími letového provozu. Nelétáme jen ILS RWY 28 na LKVO, používáme letoun k cestování!!!! a přesně tak používáme i simulátor. Využijte G1000 a autopilota na sto procent. Rozdíly mezi reálem a simulátorem jsme nyní schopni smazat naprosto bez omezení. Přesvědčte se sami a kontakujte nás na: info@flyelite.cz . Rádi Vám představíme demo let na simulátoru, který je spíš než simulátorem, skutečným letounem. G1000 vyžaduje pozornost a teď vezměte na vědomí skutečnost, že ten samý model avioniky G1000, který používáte v letadle C-172, na vás čeká na simulátoru. Tohle není počítačová hra, tohle je přesně to, co potřebujete k tomu, abyste konečně začali S A M O S T A T N Ě opravdu létat a letoun využili za účelem cestování nejen v tuzemsku, ale též za hranice našeho státu. Chcete IR a chcete jej bez nadbytečných výdajů? Tak proč nelétat ten samý letoun v reálu, stejně jako na simulátoru? Jedině tak docílíte toho, že zvládnete IR a že investice do simulátoru nebudou znamenat vyhozené peníze. Pokud máte jakékoli dotazy a chcete se konečně "posunout" v letecké kariéře tím správným směrem, kontaktujte nás na: info@flyelite.cz . Se simulátory pracujeme už od roku 1987, tedy od doby, ve které jsme začínali létat na FS 2 na osmibitovém počítači C-64. Od té doby se toho hodně změnilo,ale my jsme zůstali věrní tomu, co nás baví - letecké simulátory na nejvyšší efektivní úrovni využití všeobecného letectví.