Využijjte nabídky nových simulátorů ať již k vašemu vlastnímu potěšení, či k firemním událostem!

Součástí nové platformy e-shopu, je též nabídka dostupných simulátorů, které můžete navštívit individuálně za účelem zážitku, či výcviku. Pokud však uvažujete o tom, že byste si náš simulátor chtěli zapůjčit pro vaši firemní akci, kontaktujte nás. Rádi připravíme přívětivou cenovou relaci a také srozumitelný program. Z nabídky vybíráme následující: stále efektivní ELITE BATD (simulátor určený zejména za účelem programového výcviku v létání), DESKTOP (letecký stojanový simulátor nabízející multifunkční využití), jenž využívají firmy k pronájmu komorně laděných finančně nenáročných akcí a také nově AUTOMOTIV (automotivní pohyblivý simulátor), nabízející unikátní zážitek i profesionální zkušenost z možnosti řízení cestovních vozů, supersportů i monopostů a to jak s využtitím pohyblivé platformy a VR technologie, tak také s využitím běžné 2D grafiky 1-3 kanály zobrazení.

ELITE BATD je certifikovaný letecký profesionální simulátor, který navštěvují naši zákazníci za účelem programového výcviku v létání. Tomuto simulátoru je vyčleněn i speciální portál, který můžete průběžně navštěvovat na stránkách: www.pronajemsimulatoru.cz .

AUTOMOTIV zde není jen pro firmy. Simulátor je umístěn v naší kanceláři a svézt se může každý. Pokud vás zajímají automotivní simulátory, pohyblivé platformy i technologie VR, přijďte si zajezdit přímo k nám. V nabídce máme spoustu tratí i vozů a ačkoliv je simulátor nastaven velmi profesionálně (zejména s ohledem na fyziku jízdního modelu), celá řada „asistentů“ je stále k dispozici a pokud nejste zkušení závodníci, simulátor přizpůsobíme vašim dovednostem snadno a rychle.