Letecká společnost BLUE SKY AVIATION s.r.o. zakoupila další profesionální letecký simulátor ELITE A320 FNPT II MCC APS

Letecká společnost BLUE SKY AVIATION s.r.o. sídlící na letišti Velká Dobrá u Kladna (ICAO: LKKL), zakoupila další profesionální letecký simulátor ELITE A320 FNPT II MCC APS za účelem poskytování nekopromisního leteckého výcviku FNPT II MCC včetně kurzu Airline Pilot Standards. Simulátor splňuje veškeré požadavky profesionální výcviku budoucích dopravních pilotů a je certifikovaný dle standardu EASA CS-FSTD(A) FNPT II MCC + APS MCC (Airline Pilot Standard). BLUE SKY AVIATION s.r.o. je společnost zabývající se výcvikem pilotů pro soukromé i komerční let včetně poskytování výcviků dopravního pilota (ATPL). BLUE SKY AVIATION s.r.o. rovněž nabízí soukromou leteckou přepravu, pronájem letounů pro rekreační, sportovní létání, ale také pronájem letounů pro zdokonalovací výcviky a time-building.

Velmi rychle rostoucí společnost BSA dnes dokáže také nabídnout rychlou přepravu obchodníkům vyžadující okamžitou přepravu do příslušné destinace. Jedná se o leteckou školu, která je velmi oblíbena zejména díky tomu, že disponuje zkušenými instruktory zajišťující individuální přístup ke všem studentům bez rozdílu, zda pracují na získání pilotního průkazu pro svoje soukromé létání ve volném čase, anebo, zda pracují na kariéře dopravního pilota. Bohaté zázemí na letišti, které se nachází jen kousek od Prahy, je v této letecké škole samozřejmostí.  

Na této škole získáváte komfortní zázemí jehož součástí je kromě celé řady moderně vybavených letounů také k dispozici též EASA certifikovaný simulátor ELITE Evolution S812 G1000 FNPT II (s originální integrací OEM avioniky G1000). Nyní však do flotily BLUE SKY AVIATION s.r.o. přichází výrazná posila výcviků FNPT II MCC APS v podobě dopravního letounu A320 CEO/NEO - opět s plnou certifikací EASA CS-FSTD(A) FNPT II MCC + APS MCC. Simulátor poslouží jak každodenním profesionálním výcvikům, tak také široké veřejnosti toužící zalétat si s dopravním letounem Airbus A320 v podobě zážitkového scénáře.

Kontakt:

BLUE SKY AVIATION s.r.o.

Letiště Kladno (LKKL)
Velká Dobrá 580
273 61 - Velká Dobrá

e-mail: igor.slajchrt@bsa-group.cz
telefon: 737 225 558
web: www.blueskyaviation.cz 

Na následujícím  odkazu si můžete přečíst oficiální PR zprávu.
Press Release First private flight school in Central Europe to operate A320 FNPT II MCC

Další podrobnosti o tomto typu simulátoru ELITE A320 FNPT II MCC APS
si můžete přečíst na následujícím odkazu.
ELITE-A320-FNPT-II-MCC-Brochure-compressed