ButtKicker Gamer PLUS a ButtKicker Gamer PRO v prodeji!!!

Vážení přátelé, kamarádi,
konečně nastává čas, kdy na sklad obdržíme velice brzy první importní parcel nových produktů z dílny Guitammer Company (původní oblíbené produkty ButtKicker Gamer 2 a ButtKicker Simulation Kit, se již nevyrábějí). Naštěstí máme inovativní produkty, které ty původní dokonale nahrazují. Součástí naší nabídky e-shopu jsou oba nové produkty, které právě v tomto září vstupují na trh. Oproti předchozím produktům ButtKicker, jsou tyto nové na neporovnatelně vyšší úrovni nejen z hlediska základních i pokročilých fcí využití, ale též z hlediska jednoduché montáže a to jak v případě montáže ke klasické kancelářské židli, tak též v případě montáže včetně integrace do domácích kokpitů.

ButtKicker Gamer PLUS a ButtKicker Gamer PRO považuji za klíčové periferie pro herní konzoly typu X XBOX ONE, S, X, Playstation 4,5, Nintendo Switch, atd…, ale považuji je za klíčové zejména v případě použití na osobním počítači v oblasti různých druhů  videoher, leteckých i automotivních simulátorů. Obzvlášť si tyto nové produkty oblíbíte  v případě, že používáte např. též VR technologii. Pokud člověk nemá na pohyblivou platformu, nebo ji nechce pořizovat a chce získat nadmíru pozitivní zpětnou odezvu výrazné dynamiky, intenzity i rozsahu, pak jsou ButtKicker Gamer Plus a ButtKicker Gamer PRO rozhodně tou pravou volbou.

Jak jsem již avizoval: očekáváme oba tyto produkty v dohledné době na skladě a objednat si je můžete s předstihem přímo na našem webu. Budete mít v tomto roce jistotu, že svůj vlastní produkt obdržíte včas a ještě za přijatelnou cenu. Obzvlášť pro stávající Microsoft Flight Simulator 2020 a X-Plane 12, zapomenout prostě nesmím též na IL2 Battle Of Stalingrad, anebo Digital Combat Simulator, jsou oba tyto produkty preferovanou volbou pro výrazné oživení zpětné vazby ze zážitku létání na desktopovém leteckém simulátoru a to jak ve 2D, tak i s využitím VR technologií. Haptika tohoto typu a za tuto cenu, je na nejvyšší úrovni současných možností. 

ButtKicker Gamer PLUS lze objednat ZDE
ButtKicker Gamer PRO lze objednat ZDE: