GoFlight vám nabízíme obratem! GoFlight je lepší než SAITEK. Doplňte svůj domácí kokpit o moduly, které nejvíce potřebujete!

Výrobce GoFlight nám nabízí celou řadu kvalitních avionických modulů i konkrétních ovladačů pro letecký simulátor. V nabídce máme celou řadu produktů GoFlight a dnes jsme zařadili do nabídky e-shopu další nové moduly a konzoly, které jsou vhodné pro zástavbu domácího kokpitu bez ohledu na to, zda preferujete všeobecné letectví, či dopravní letouny. Z nabídky si může vybrat opravdu každý a zatímco celá řada ovladačů může být na vašem simulátoru běžná a snadno dostupná, některé typy modulů z dílny GoFlight znamenají nenahraditelného pomocníka ať již létáte VFR, či IFR. Doporučit můžeme např. následující produkty. Zvolte GoFlight namísto SAITEK, získáte mnohem vyšší kvalitu i precizní dílenské zpracování a hlavně ergonomii, stoprocentní kompatibilitu, jednoduché ovládání a solidní design. 

goflight 

Produkty GoFlight dodáváme obratem po přijetí objednávky, pokud máte nějaké dotazy, více informací na: info@highinthesky.cz ,
popř. volejte: 776 209 582.