H.I.T.S. Premium a Premium Plus: počítače na klíč pro Vaše simulátory!

Právě stavíme nové počítače. Konkrétně ty, které nabízíme právě stavíme. Těšíme se zejména na kousek, který v sobě bude mít RTX 2080 Ti. Nafotíme, otestujeme. Těšíme se na výsledek, protože pán, který na tomto počítači bude létat, bude létat i na reálném vrtulníku. Výsledek zkrátka musí být stoprocentní. Protože vše, co děláme pro zákazníka v oblasti dodávek hardware a simulátorů děláme na klíč, obě sestavy vám nabízíme v e-shopu. Jsou to počítače nové, moderní, kvalitní, výkonnostně brilantní a vyladěné pro jakýkoli multimediální, či videoherní zážitek. Nestavíme AMD, to po nás opravdu nechtějte. V případě zájmu o konkrétní počítač, nás neváhejte obratem kontaktovat, anebo rovnou udělejte objednávku v e-shopu.

A pokud nás chcete předtím vidět "naživo", zalétat si, zajezdit si na stejném počítači včetně pohyblivé platformy, seznámit se se vším předem a získat tak naprosto dokonalý obrázek o tom, co si koupíte, tak nám zkrátka napište e-mail a domluvíme se předem na schůzce. Opakujeme: počítače děláme na klíč včetně všech instalací, aktualizací a nastavení a rovněž včetně případných dodávek hw, sw nad rámec objednávky. Chcete VR rovnou nainstalovat? Chcete lepší volant i pedály?  Chcete kvalitní berany a pedály, anebo rovnou ELITE komponenty včetně DCL beranů? U automotivních simulátorů neděláme jen Thrustmaster, dodat můžeme i Heusinkweld, Fanatec a další. Pohyblivou platformu a konkrétní ergonometricky vyladěné šasi pro nás rovněž není problém. Prostě uděláme to, co kokrétně potřebujete. Nabízíme kvalitní značkový počítač ve dvou odlišných konfiguracích:

H.I.T.S. PREMIUM COMPUTER

H.I.T.S. PREMIUM COMPUTER+ PLUS NVIDIA 2080 RTX

Pro jaké simulátory počítače nejčastěji stavíme? X-PLANE 11, DIGITAL COMBAT SIMULATOR, AEROFLY FS 2, FSX STEAM EDITION, PREPAR3D, ELITE XTS, PROJECT CARS 2, ASSETTO CORSA, ASSETTO CORSA COMPETIZIONE, iRACING, rFACTOR 2....a další.