HONEYCOMB - BRAVO THROTTLE QUADRANT: naši zákazníci obdrží první týden v prosinci 2020!

"Nebudu rozebírat". Je to horší než si všichni společně dokážete představit. Rozhodl jsem se dnes s každým zákazníkem, který zboží předobjednal v dávné historii, na toto téma pohovořit osobně a to hlavně kvůli tomu, že narozdíl od jiných nám nikdy nešlo pouze o zisk. Jde nám též o spokojenost zákazníka. Potvrzuji, že produkt HONEYCOMB - BRAVO THROTTLE QUADRANT obdrží každý z těchto zákazníků první, nejpozději druhý týden v prosinci tohoto roku. Je to potvrzené a zajištěné předem  - doslova "pod pultem" a s každým jednotlivým zákazníkem jsem dnes hovořil o podmínkách dodání a ceně tohoto produktu osobně.

Současně však musím potvrdit, že jsem oba produkty vyřadil z nabídky e-shopu zejména kvůli tomu, že si na tento druh obchodu typu "objednej závazně XXX kusů teď, obdržíš všechno v létě 2021....tedy možná a navíc možná budeš připlácet", nemůžu zvyknout. Za dvacet let zahraničního obchodu jsem nic podobného nezažil a nedovolím tomuto způsobu "podnikání" vystavovat mé vlastní zákazníky. Za každý produkt, který vidíte v naší nabídce, platíme vždy předem ještě před tím, než k nám dorazí na sklad. Dělali jsme to tak již od roku 2001. Prodávat něco, co neexistuje a ještě za to platit mnohonásobně vyšší cenu, považuji za velkou schízu. Vybavit si můžu snad jen trefnou hlášku z filmu Sám doma: "Márve, ty jsi blbec, blázen, faktickej cvok"...anebo hlášku z filmu Volný pád - golfová scéna... "Co je to sakra?".

Děkuji za přízeň všem stávajícím zákazníkům, kteří měli dnes čas se mnou po telefonu hovořit na toto téma a děkuji též za pochopení mého vlastního rozhodnutí, HONEYCOMB, alespoň prozatím....nenabízet, neprodávat, neřešit! Současně potvrzuji, že BRAVO THROTTLE QUADRANT tito zákazníci obdrží první týden v prosinci tohoto roku. Díky Bože!



Martin Krouza