Nová platforma elektronického obchodování pro naše zákazníky !

Náš první shop fungoval prakticky již od roku 2001. Naprogramovali jsme si ho sami. Posloužil dobře, bavil nás, ale s odstupem času se platforma stala čím dál více zastaralá a pro běžnou správu i realizaci objednávek, nedostačující. V rámci obchodní spolupráce s našimi zákazníky jsme si dnes jistí, že krok inovace e-shopu byl už prakticky nevyhnutelný. Přecházíme na ověřenou platformu nabízející uživatelsky příjemné a přehledné prostředí, lepší dostupnost informací, vyšší rychlost,  jednoduchou správu dat, ale též lepší prostředky komunikace.

Nová platforma nám umožní nabídnout vyšší kvalitu služeb související s elekronickým obchodováním, avšak ne všechny služby můžeme nabídnout od prvního dne spuštění. Celá řada nadstandardních služeb je spjata s firmami, které tyto služby nabízejí a umožňují tak aktivaci těchto služeb v elektronickém obchodování. Postupně však tyto služby do nabídky zařadíme a stanou se tak každodenním nástrojem pro uspokojení potřeb našich zákazníků.

Databáze zákazníků zůstala zachována a pokud jste byli registrováni v původní verzi, není třeba vytvářet nový „login“. Stačí zadat váš e-mail a vyžádat si nové heslo. Po obdržení e-mailu s instrukcemi pro obnovu hesla, stačí heslo obnovit a můžete se v pohodě přihlásit na váš vlastní účet do nového e-shopu a začít nakupovat.

Na novou platformu si musíme zvyknout nejen my, ale i zákazník a to si samozřejmě uvědomujeme v první řadě. Pokud by se stalo, že narazíte na nečekaný problém, stále platí, že jsme zde pro vás k dispozici kdykoli to bude nutné. Nebojte se zavolat na číslo 776 209 582, nebo využijjte e-mailového kontaktu: info@highinthesky.cz .

Pokud jde o běžné aktivity a nabídky původního webu: některé jsme museli z nedostatku času zkrátka odstranit, naopak blog bude často aktualizovaný a umožní nám lépe komunikovat s našimi zákazníky. Diskuzní fórum, prozatím, nadále budeme podporovat finančně a zůstane - prozatím zachováno, odkazy na ostatní weby jsou aktivovány z přidružených bannerů. Pokud se vyskytnou chybky, postupně odstraníme a nové služby aktivujeme v nejbližší možné době.

Všem našim zákazníkům, přátelům i kamarádům, přeji bezstarostné nákupy a věřím, že se do nového e-shopu budete rádi vracet.

Martin Krouza, High In The Sky.