Obnova kurzu Complete Private Pilot!

Obnovili jsme náš nejnavštěvovanější kurz COMPLETE PRIVATE PILOT. Pokud létáte doma na svém vlastním simulátoru (např. FS 2020) a chcete se naučit létat podle pravidel a získat tak potřebnou praxi zasahující jak techniku pilotáže, tak i navigaci, ale též spojovací postupy, můžete využít našeho kurzu Complete Private Pilot, který vám srozumitelnou cestou (praxe) objasní veškeré nástrahy pilotáže. Kurz je primárně využíván též adepty na výcvik PPL(A) uvažující o leteckém průkazu, ale je často vyhledávaným kurzem pro piloty chystající se po delší době na obnovu SEP LAND. Pokud chcete být na výcvik připraveni a plně v souladu s očekáváním, je tento kurz vhodný právě pro vás. Možnost pracovat ve dvojici se u nás velmi osvědčila. Pokud tedy máte kolegu, či kamaráda, můžete kurz navštěvovat společně. 

Létáme ve všední dny i o víkendu - většinou v odpoledních, večerních až nočních hodinách. Během teorie, či poletového brífinku si v klidu dáchneme u nějakého opravdu dobře ugrilovaného masa. V případě zájmu pište na e-mail: m.krouza@flyelite.ch, popř. volejte na telefon 776 209 582, podrobnosti o kurzu s možností objednávky ZDE

POZN: Možností je též navrhnout zkrácenou verzi osnovy, popř. se domluvit individuálně na využití simulátoru i počtu strávených hodin.