Počítačové sestavy na klíč včetně ovladačů a VR technologií!

Přijďte se k nám podívat na počítačové sestavy, které tvoříme od základů pro naše zákazníky na klíč. Naše počítačové sestavy sestavují profesionálové, kteří začínali na osmibitových počítačích a posléze, kdy se simulátory staly doménou DOSu, se právě DOS stal pro ně dodnes mateřským jazykem. Ti samí lidé staví dnes moderní počítače pro naše zákazníky. Nejenže je staví pro sebe, protože si život bez soudobých technologií IT nedokážou představit, ale stejnou kvalitu přenáší i na mašiny pro naše zákazníky. 

Počítače, které stavíme na klíč, dodáváme např. včetně ovladačů, šasi, obrazovek navíc, ale též VR technologií (v současné době nejčastěji OCULUS CV1 a HTC VIVE). Pokud zákazník požaduje maximálně věrohodný zážitek, pohyblivá platforma v podobě D-BOX technologie, je rovněž možností. To vše si můžete u nás vyzkoušet a dle vašich možností připravíme takovou sestavu, která se pro soudobé letecké simulátory, automotivní simulátory, ale i běžné videohry současnosti stane každodenní záležitostí. Prakticky všechny aplikace můžete okamžitě používat bez nutnosti kompromisů v podobě snížení grafické kvality, či počtu detailů. 

V případě, že máte zájem o počítačové sestavy nejen pro VR technologie, kontaktujte nás na e-mailu: info@highinthesky.cz, nebo na telefonu: 776 209 582. Domluvíme vhodný termín pro bezplatnou konzultaci včetně možného dema na našich simulátorech. 

vr